woensdag 3 december 2014

flower power

Liftchallenge #77

Goedemorgen!

Vandaag weer een post voor de liftchallenge .


Aanvankelijk was ik van plan om deze challenge maar over te slaan.
Mooie liftkaart, maar te lastig. Niet mijn stijl...


Uiteindelijk ben ik toch maar begonnen maar zag ik er steeds wat aan. Dat herkennen jullie vast wel: geneuzel op de vierkante centimeter. Dat ene bloemetje dat net een millimeter naar links of rechts had gemoeten, die stempelafdruk die net niet is geworden zoals je voor ogen had, kortom je ziet er wat aan... Dus ben ik aan een andere begonnen...
Dat werd deze:


Maar toen ik na twee dagen de bruine kaart zag liggen viel ie toch wel weer een beetje mee, dus vandaar deze keer twee inzendingen.
De tweede kaart is overigens nog steeds meer mijn 'ding' dan de eerste, 

Zou -by the way- een leuk concept zijn voor een nieuwe challenge...een challenge voor
 prullenbak-waardige-kaarten;-) 

Fijne dag nog en tot gauw!


5 opmerkingen:

 1. Haha, geneuzel op de vierkante centimeter, ja hoor, daar maak ik me ook schuldig aan :)
  Je mag best ook tevreden zijn over je eerste kaart, door zijn eenvoud en kleuren heel apart. Maar de tweede vind ik persoonlijk mooier, en sierlijker door het crispy lint, het draad en de bloemen en vlinders. En erg leuk dat je toch de uitdaging aan ging, dus bedankt voor het weer meedoen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Kijk en toch ben je de uitdaging aan gegaan, en daar zijn deze challenges nou precies voor. Doe eens gek, doe eens iets anders! Best moeilijk af en toe idd, geef ik toe, maar volgens mij kun je over beide kaarten tevreden zijn. Dus klaar nou hoor met dat geneuzel ;-)
  Erg leuk dat je met ons mee doet en er zoveel moeite voor hebt gedaan, dank je wel!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind je erg grappig en oh zo herkenbaar. Inderdaad een leuke challenge...prullenbakwaardige kaarten.
  Fijn weekend en groetjes Marja

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk dat je toch aan de slag bent gegaan en er is helemaal niets mis mee, hoor! Zelf kun je wel eens niet tevreden zijn, maar je hebt wel een challenge afgerond, heel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ha ha wat goed dat je zo kritisch bent op jezelf. Ik herken dat wel hoor. Het maakt wel dat je toch steeds weer andere dingen gaat proberen en jezelf ontwikkeld toch? Ik vind de tweede kaart idd het mooiste maar de eerste mag er zeker ook zijn!! Prachtig gelift!

  BeantwoordenVerwijderen