zaterdag 24 maart 2018

Happiest birthday wishes to you!

Vandaag een kaartje gemaakt voor liftchallenge # 128
.
Eerlijk gezegd vond ik het ook deze keer weer niet eenvoudig. De opdracht was om een kaart te maken met achtergrondstempels en deze te embossen en in te kleuren. De voorbeeld kaart is van Yana:
Ik heb er deze vrolijke kinderversie van gemaakt:


De ballonnen zijn geëmbost met Tinsel Silver van papermania en vervolgens ingekleurd met distress inkt. De sterretjes op de voorflap zijn met dezelfde kleur geëmbost als de ballonnen. Een randje vellum aan de onderkant van de voorflap zorgt voor een speels accent.

 
 


Gebruikte materialen:

Inkt:
 Memento - Elderberry
Distress - Peacock Feathers
Dusty Concord
Mowed Lawn
Spiced Marmalade
Picked Raspberry

Stempels:
Simon say stamp! - Birthday Celebration
Karin Joan - Joepie Geniet

Embossingpoeder 
Papermania- Tinsel Silver3 opmerkingen:

  1. Nee, soms is het niet eenvoudig, wij dagen onszelf ook regelmatig uit. Maar leuk dat jij het probeert en je bent de eerste die een lichte achtergrond kiest, leuk! Ik vind het een erg leuke kaart, het flapje met vellum is echt super! Fijn dat je meedoet met onze Liftchallenge, dank je wel!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Misschien een uitdaging voor je, maar niet een die je niet aan kunt want ik vind het resultaat erg mooi geworden. En net wat Marjan zegt leuk dat je een lichte achtergrond hebt gebruikt. Mooie zachte tintjes en leuk ook het vellum randje. Dank je wel voor het meedoen!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een mooie kaart is dit geworden met dat zilver.En wat een apart randje met dat vellum, leuk idee.Groetjes, Gerrie.

    BeantwoordenVerwijderen