maandag 24 maart 2014

Liefs uit Holland...

Liftchallenge #62

Zaterdag ben ik aan t knutselen geweest voor de liftchallenge van Knutsel & zo.
Ik had nog nooit van het begrip liften gehoord. Althans, ik weet natuurlijk best wat liften is, maar dat je kaarten ook kunt liften was voor mij nieuw. Maar ik kan je verzekeren dat het geweldig leuk is om te doen! Eigenlijk is liften heel simpel: zij kiezen een mooie kaart uit en de bedoeling is dan dat je 'm namaakt en er een eigen draai aan geeft.  Echt een aanrader om eens te proberen!

Dit is de te liften kaart:

Het is een ontwerp van Shari Caroll


En dit heb ik er van gemaakt:


Ik heb gekozen voor een lekker Hollands thema.
Ik heb hiervoor gebruik gemaakt van oa.
 het papier van Marianne design pretty paperbloc''Dutch Design"
Creatable: LR0131
Stempels van Eline's huis: EC0120

Fijne dag allemaal!!

4 opmerkingen:

 1. Helemaal leuk, dat Hollandse thema! Heel gaaf en mooi fris kaartje! Dank je wel voor het meedoen met de Liftchallenge.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat tof dat je ons gevonden hebt en direct zo enthousiast meedoet. je kaart vind ik fantastisch. Ik vind het papier ook zo leuk!! Bedankt voor het meedoen aan de liftchallenge en hopelijk tot de volgende keer!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat ben je heerlijk enthousiast, en wat heb je er een heerlijke eigen draai aan gegeven met dit super leuke en vrolijke papier! Erg tof gedaan en ik hoop tot een volgende lift!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie kaart heb je gemaakt! Ik zag je naam bij de deelnemers van de liftchallenge en dat viel me op, want die kom ik nauwelijks tegen in blogland. Zo grappig. Je eerste volger is binnen:-)!
  Groetjes Adriana

  BeantwoordenVerwijderen